Ha egy kis lazításra, testi-lelki kényeztetésre vágyik, keresse fel panziónk saját mini wellness központját.
A panzió wellness részlegében az alábbi szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére:

  • Finn szauna
  • Infrakabin

Finn szauna
A finn szaunában a magas hőmérséklet és alacsony páratartalom hatására, izzadás útján a szervezetből természetes módon távoznak a méreganyagok. Növeli a test ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert és segíti a méregtelenítést. A finn szauna pozitív hatással bír a vérkeringésre és edzi a szívet.

Infrakabin
Az infrakabin infrasugarakkal melegíti fel a szervezetet 50-55 C–os hőmérséklettel, amely kevésbé terheli meg a szervezetet. Az infrasugarak mélyen a bőrfelszín alá hatolnak. Az erek kitágulnak, felgyorsul az anyagcsere, növekszik a szervezet ellenálló képessége. A felesleges és káros anyagok a verítékkel együtt távoznak a szervezetből. Infrahasználat után tanácsos 10-15 percig fokozatosan izzadva lehűlni, végül pedig langyos vízzel zuhanyozni.

Panziónk közelében található az Igali-Gyógyfürdő, mely 13 medencével, szauna-világgal, 50 m-es hárompályás óriáscsúszdával wellness és gyógyászati részlegével igazi fürdőparadicsom az egész család számára.

Az Igali-Gyógyfürdőben igénybe vehető szolgáltatások:

Gyógy- és élményfürdő
Szauna-világ
Különféle masszázsok
Súlyfürdő
Csontkovács kezelés
Tangentor
Ajándéküzlet
Szolárium
Manikűr,pedikűr
Hárompályás óriás csúszda
Sportpályák

A fürdő 38°C-os gyógyvize kiválóan alkalmas reumás mozgásszervi panaszok és sérülések utáni keringési zavarok, ízületi bántalmak gyógyulását, valamint a krónikus nőgyógyászati bántalmak -vérzési rendellenességek, daganatok, hólyaghurutok és gyulladások - enyhítését, s jótékony hatással van urológiai bajokra és gerincbántalmakra is.

A 651 m méter mélységből feltörő 81°C-os csodálatos gyógyhatással rendelkező gyógyvíz, amely rendkívül magas (10.358 mg/liter) oldott ásványi anyagot tartalmaz, már több mint 50 éve Európa legjobbjai közt van számontartva. Ezt talán mi sem bizonyítja jobban az elégedetten távozó fürdővendégeknél, hogy számtalan már-már kilátástalannak hitt gyógyulás, baleset utáni felépülés vagy éppen gyermekáldás köszönheti valóságalapját a víz jótékony hatásának.

Családias hangulatú fürdőnkben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget.