Igal, egy kedves, külső Somogy határán megbúvó kisváros, mely hangulatos utcáival, történelmi emlékeivel, vendégszerető lakosaival és messze földön híres gyógyfürdőjével méltán vált népszerű úti céllá a gyógyulni és pihenni vágyó turisták körében. A település szerencsés fekvése következtében minden irányból könnyen megközelíthető.

A családias hangulatú panzió Igal központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdőtől 300 méterre található és 20 jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves Vendégeit. A hagyományos kétágyas szobák mellett egyágyas illetve családi szobákkal is rendelkezik gondolva a gyermekkel vagy nagyszülőkkel érkezőkre. A szobák színes televízióval, és zuhanyzóval vannak felszerelve.

Az Igali-Gyógyfürdő a Dél- Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, csodálatos gyógyhatással rendelkező termálvize a "természet kincse". A fürdőben jelenleg 13 medence található melyek közül a gyermek illetve a termál medencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását.

Igal, Somogy megye első, Magyarország 26. minősített gyógyhelye lett. Igal, 2016. október 7-én kapta meg az ÁNTSZ OTH által kiállított gyógyhellyé minősítő határozatot, melynek köszönhetően a somogyi fürdőváros is csatlakozott az ország legelismertebb gyógyturisztikai célpontjai közé. A minősített gyógyhely területe az Igali-Gyógyfürdő tágabb környezetét öleli fel.

A minősítés során, a helyi gyógytényező mellett vizsgálták a megfelelő infrastruktúrát, a kiemelten védett területre előírt levegőtisztasági értéket,- mind a négy évszakban- a zajszintet, valamint a zöldterületek meglétét és minőségét is. Igal és a több, mint 50 éves múltra visszatekintő Igali-Gyógyfürdő, a gyógyhely minősítés megszerzésével egyfajta minőségi garanciát biztosít az ideérkező vendégeknek, hogy nem csak a gyógyvíz összetételét, hanem a környezeti tényezőket tekintve is Magyarországon a legjobbak közé tartozik.

Az Igali-Gyógyfürdőt a 2016-os évben, az országos rangú Év fürdője versenyben, Somogy megye legnépszerűbb fürdőjének választották a szavazók, amely elismerést a megyében most elsőként elnyert gyógyhely minősítés is tovább emel.

Árlista

1 ágyas szoba reggeli nélkül

6.000 Ft/éj/szoba + 300 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

2 ágyas szoba reggeli nélkül

10.200 Ft/éj/szoba + 300 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

3 ágyas szoba reggeli nélkül

14.100 Ft/éj/szoba +300 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

Családi szoba reggeli nélkül

17.600 Ft/éj/szoba + 300 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

Pótágy: 3.000 Ft/fő/éj + 300 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

Reggeli: 1.800 Ft/fő/éj, Félpanziós ellátás: 3.800 Ft/fő/éj

Vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe a panzió parkolója, valamint a panzió egész területén ingyenes wi-fi elérhetőséget.

A szobaár tartalmazza az általános forgalmi adót, de nem tartalmazza az étkezést és a 18 év feletti vendégek után fizetendő idegenforgalmi adót, melynek aktuális összege 300 Ft /fő /éj.

Vendégtájékoztatónkat az alábbi linkre kattintva megtekintheti: https://drive.google.com/open?id=1tDxDWAiD_KQxcmIg6Jo0pnXwM3aCFzTw

Panziónkban igénybevett szolgáltatásokról kiállított számla közvetített szolgáltatásokat tartalmaz!

 

Thermal Panzió Igal felújítása (Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program) TFC-1-1-1-2017-2017-00064

Név: Thermal Panzió Igal
Cím: 7275 Igal Rákóczi tér 25/A.
Mobil: +36 30/7319-778
Web: www.termalpanzioigal.hu
E-mail: termalpanzio@igal.hu